pátek 14. června 2019

Jste na začátku?

Když začínáte, tak je to těžký. Je to online hra, která trvá roky. Proto si nechte poradit. Najděte si cech, kde Vám poradí a pomůžou.


 Neni to podvod, protože je tu tržiště, kde si můžete nakoupit tolik surovin, že nebudete vědět co s ním. Už od začátku máte kapitál. Jsou to drahokamy. Nedoporučuji je používat, ale můžete koupit šlechtickou rezidenci a prodat ji za 6000 minci. A za to si nakoupíte tolik surovin. Ale pokud si myslíte, že si vzít nebo pujčit suroviny je podvod v hrání, tak ok.

Často je v cechu malý tým hráčů, kteří pomáhaji hráči nejen radami, ale i surovinami a třeba budovami.Maji pro nové hráče připravené úžasné a šlechtické rezidence. A i získat rychle zkušenosti, abyste dosáhli vyššího levelu. Pokud zjístíte, že takový cech tohle nenabízí, tak si najděte jiný, protože tam moc týmová spolupráce nefunguje a tím přijdete o část zábavy, která tuhle hra nabízí.








Uděletej si analýzu svého předchozího hraní a hledejte hráče, kteří podobně hraji. Oni vám poradí efektivněji než jakýkoliv návod nebo hráč se zaměřením na něco jiné.














Aktivita na webu

Zdravím, tak si  dávám pauzu. Majitel stránek baanraw je aktivní a má i fórum. Já jsem chtěl hlavně udělat návod a to nejde. Nedovolili mi...