pátek 28. června 2019

Smysl cechu?

U online hry byste čekali, že cechy budou mezi sebou soutěžit, ale tady to neni. Bylo by super, kdyby zavedli statistiky. A možná poháry a extra bonusy. Taky by se cechy specializovali například cech bojovníků, obchodníků, výrobce zbrání atd. Každý by si zvolil co chce a pokud by splnili určitý limit týdně, tak by dostali extra bonusy. A pojár za nejlepší cech na světě. Tedy né český cech, ale mezinárodní cech. To by bylo skvělé. Pak by cech mohl bojovat společně proti počítačovému nepříteli. vytvářet mezi cechy aliance atd. Tolik věcí, které se da udělat, aby význám cechu měl nějaký smysl. A myslim, že některé věci jako ty statistiky by nebyli moc náročné na programování.


Teď smysl cechu je, že dostáváte za plnění úkolu cech mince, kde  kupce si koupíte nějaké věci. Pro začínajícího má důvod cech, že dostanete surovinou pomoc. Jiný smysl mně nenapadá. Najít si přátele můžete i mimo cechc, protože cechy neni rivalita.

Aktivita na webu

Zdravím, tak si  dávám pauzu. Majitel stránek baanraw je aktivní a má i fórum. Já jsem chtěl hlavně udělat návod a to nejde. Nedovolili mi...