pondělí 21. října 2019

Halloween 2019




U kupce si koupíte 3 hřbitovy od každého
A pak je postavíte blízko u skladiště


Vyrábět bonus vytí vlkodlaka je snadný výdělat minci. Prodávám ho za 500 minci a je vždy hned pryč.


Ukázka:




Doporučuji si koupit hlavně laboratoř. Je to budova, kde se tisknou hvězdné mince. Jejich cena je vysoká a stále běží jejich výroba. Díky tomu nemusíte mít už jiné budovy na produkci, protože za ně(koupíte u kupce třeba šípy,bonus přítele a prodáte je ) cokoliv.  A kupujíci vám i dá platinovou rudu a mince na jejich výrobu. Dvě laboratoře denně vyrobí 200 hvězdných mincí. Laboratoře(alespoň jedna) musí být Vaše priorita. Pokud nebudete mít dost dýní, tak napište někomu v cechu, že mu budete prodávat hvězdné mince pokud Vám můžete se sehnání dýní. Úvahu proč koupit laboratoč jsem napsal sem.

Pak bych koupil Lord Drakula pokud jste na začátku, abyste měli rychlíka na kill. Pak koupit geologa, který nestojí moc.  Pak bych zkusil koupit Mladší blíženecký generál. Ale i já jsem byl nováček, tak vím, že dvě laboratoře a Lord Drákula Vás vyčerpá. Nekupoval bych budovy, protože kromě školy se daji koupit na trhu.A šileného vědce taky ne(málo kdo najde pro něj využítí).
Někdo by mohl říc, že priorita je koupit generály, ale pokud teď sedíte pořád u PC, tak budete mít dost dýní na nákup generálů a i laboratoře, i když jste nováček. Ale většinou lidi u toho moc nesedí, tak k čemu Vám bude generálové, když nebude moc útočit. Je lepší, když Vám v době, když tu nejste vyrábí laboratoř hvězdné mince.


Jak si sehnat dýně? Pronájem hřitovy.
Pokud nejste moc aktivní, tak budete mít problém získávat doplnění dýní z dobrodružství. Proto někteří se domlouvaji s aktivnějšími, že doplnění, které nedokážou využít a museji ho prodat si vezmou a daji mu za to vytěžené dýně. První dny to nejde, protože doplnění se i prodávaji třeba jedno doplnění za  4-8 dýní. Ale asi 10-15 den už cena doplnění klesá.  Někteří aktivní hráči to vědí, protože už hrají halloween už třeba po druhé, tak maji oslovené pár málo aktivních hráčů a doplňují jim pole. Dávaji jim provizi.Nevim jestli se Vám to podaří teď sehnat. Po diskuzi s aktivními hráči už maji u někoho pronajmutá políčka už předstihem. Tak jedině se příště domluvit.
Pak je tu možnost si pujčit od spoluhráče doplnění pokud hrozilo, že Vaše vznešené hřitovy budou vypnuté.Vy pak doplnění vrátíte až cena klesne. 

Kolik jde získat dýní?
Hodně. Stačí být jen aktivní. Můžete stíhnout získat tolik dýní, abyste si koupili všechno. A můžete být malý level. Má to háček, že u toho prosedíte hodiny. Tak musíte být v hrání fakt zapálený. A můžete být úplný začátečník. Tedy registrovaný třeba 15.října.  To tajemnství je obchodování. Když umíte obchodovat, tak musíte jít a vystavovat a kontrolovat a psát kupujícím a domlouvat atd. Vyděláte hodně dýní i nákup všeho, ale zabere Vám to hodně času. Pamatujte, že dýně nezískáte jen hřitovů a od průzkumníku, ale můžete je koupit pomocí obchodování. Nemusíte mi věřit, ale dělaji to docela dost hráčů, ale oni maji tu výhodu, že už to hrají nějaký měsíc nebo rok, tak se na event připravují a maji zásobu surovin na prodej. Vy musíte tu zásobu vytvořit a hned prodat a to zabere Vám hodně hodin prosezení u PC.

Další způsob je parták.
U dobrodružství, kde je více jak jedna pozvánka, tak hráči maji problém, že musí čekat až pozvané daji kill. Tak jsou rádi, když musí schánet jen jednoho na kill. Tak pokud jste jen u PC a máte zapnutou hru se zvukem, tak vždy uslyšíte, že Vám poslal pozvanku. Vy ji přijemete a pošlete kill. A jen dáte nějakou menší provizi a zbytek si necháte. Pokud máte level 42, tak můžete otevřít BK(černý rytíř) a posílat mu pozvanku. Pochopitelně to musí být hráč, který je aktivní útočník. Tak chodí mezi dobrodrzuství a nevrací se na ostrov. Tak ušetří čas při čekání. Někteří hráči maji tolik generálů, že maji dvě armády, které má na dvou dobrodružstvích. Ale těch hráčl je už dnes málo. 



             Kolik musíte doplňovat do hřbitovů?

Jdete ke starostovi na událost a kliknete na počet dýní. Objeví s ikonko Přehled ekonomiky. Na tu kliknete

Objeví se nové okno, kde kliknete na ikonku, kde je červená(čerpá z hřbitova). Zelená je produkce dýní.

Tady vidíte jaké je čerpání z polí za 12h. A kolik byste tedy měli doplnit každých 12h, aby se hřitovy nevyčerpali.



Aktivita na webu

Zdravím, tak si  dávám pauzu. Majitel stránek baanraw je aktivní a má i fórum. Já jsem chtěl hlavně udělat návod a to nejde. Nedovolili mi...