čtvrtek 20. června 2019

Prodej pozvánek statečného a níčení táborů

Prodej pozvánek statečného je výborný obchod. Nakoupíte za 2000-4000 mincí chleba,zbraně a nápoje a postavíte armádu z toho. A prodáte každou pozvánku za 15000 minci. Je lepší s někým spolupracovat, protože prodat najednou dvě pozvánky je těžké.






Je hodně hráčů, kteří neumí hrát a oni dost levně prodávaji svoje suroviny za mince. Proto prodej pozvánky na statečného a koupě surovin je nejlepší způsob jak rychle růst.

Je možnost níčit tábory za mince. Na českém je cena za zníčení jednoho tábora cca 1500-2000 mincí. Pokud nejste hráč nonstop, který dokáže denně zabít 2875 rekrutů, tak kasárna stojí. A odhadem 200-400 rekrutů podle toho jaké máte generály Vás stojí zníčení jednoho tábora. Tak pokud kasárna neprodukuje armu, tak pricházíte o mince. Když stojí celý den, tak jste přišli o minimálně o cca 10000 mincí.

 Na otázku jak si může hráč udělat kasarnu level 6, tak si na suroviny vydělá diky níčení táborů na statečném. Má to za chvilku.
 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Příklad
Jste level 27, tak můžete produkovat ocelové vojáky a pojedete podle tohoto návodu a místo elitních vojáků budete používat ocelové. Budete mít o něco větší ztráty, ale obyčejné tábory zníčíte pomocí 200-400 rekrutů.

Nákup nápojů, chleba a mečů Vás vyjde na cca 2 mince = 1 rekrut. Výdaje tedy budou 400-800 minci za zníčení jednoho tábora a získáte 1500-2000 mincí a cca 1500 zkušeností.



Pokud máte mladšího blížence a vytuníte ho na 155 reků s bleskovým sekem, tak některé tábory udělá se ztrátou 155.

Otázky:
Co když hráč nemá mince na první nákup surovin?
Tak mi napíše a půjčím mu těch 2000 mincí. ;)

Kasárna jede nonstop a nemám zbytečné rekruty.
Tak pro tebe to neni určeno. Je to pro hráče, kde kasárna stojí. ;)

Co když cena surovin se zvedne, že bude stát víc jak 2000 mincí za tábor?
To se těžko někdy stane, ale pokud by se to stalo, tak přestanete níčit tábory a budete prodávat chleba,... ;)

Co, když chci odměnu z dobra a né mince?
Tak odehrajete(zníčíte) 8 táborů a zůstanete na dobru. Jen mi to musíte dřív říc.

V jiným cechu dávaji hráčům zadarmo  pozvánky na statečný.
I u nás nováček dostane pozvánku na statečný, ale většina nováčků to časem odmítá, protože se cítí jako pijavice a nebaví dostávat něco jen tak.

Jak postupovat?
Pošlu pozvánku a Vy ji přijmete. Budete níčit tábory podle návodu. Až Vám dojdou generálové nebo armáda, tak odejdete z dobrodružství a pošlete mi fakturu(nabídku měnit s částkou) a já ji potvrdim.

Aktivita na webu

Zdravím, tak si  dávám pauzu. Majitel stránek baanraw je aktivní a má i fórum. Já jsem chtěl hlavně udělat návod a to nejde. Nedovolili mi...