pátek 25. října 2019

Kvantita před kvalitou

Tohle neni vhodné pro aktivní hráče. Tedy hráče, kteří pořád maji nedostatek armády, i když používaji bonusy na kasárny a maji cvičiště. A pro hráče, které neumí obchodovat. Radši to nečtete, protože Vás to jen vytočí, že radim takové kraviny.

Tohle směřuji na hráče, kteří nepoužívaji bonusy na kasárny a přesto kasárna nejede, protože maji tolik armády, že nestíhaji zabíjet. K tomu, že hráč umí obchodovat. Pokud nesplňujete obě podmínky, tak to neni určené pro Vás.

Jen chrlit rekruty a lučišníky
Co budu Vám říkat, když umíte obchodovat. Víte, že železná ruda je drahá a dá se dobře prodat. Za to si nakoupíte tolik bronzových mečů, borového dřeva, nápojů a chleba. A pokud jste dodavatel přímo pro hráče, který hraje kolonie, ani nestíháte ve zbrojnici vyrábět a pěkně bohatnete. Jen hráči, kteří neumí obchodovat si myslí, že milice a vojáci jsou lepší z pohledu ekonomiky. A ještě tvrdí, že nemusí mít tolik rezidencí, tak ušetří mince. Ale Vy umíte obvhodovat, tak víte, že šlechtickou rezidenci koupíte za 5000-8000 mincí a úžasnou rezidenci za 15000 fazolí. A tak si spočítáte kolik železné rudy nebo ideálně zbraně do kolonie musíte prodat. Zvětšovat limit populace se vyplatí.  Tak jen dělejte na zabíjení rekruty a lučišníky.



Dobrodružství přímo pro Vás.
Vyberte si dobrodružství, kde můžete posílat armádu ve vlnách. Na každý tábor pošlete s rozestupem 15 sekund generála, který zníčí tábor. Taky byste se neměli muset často stěhovat. K tomu by to mělo být pro jednoho hráče.


Větší ztráty, ale větší zisk
Návody na dobrodružství dělaji aktivní hráči, kde se snaží mít minimální ztráty. Vy budete mít větší ztráty, protože budete posílat generály za sebou. Když budete mít třeba 10 generálů(spíš kolik se vejdou při vylodění na dobru), tak si návod upravíte, abyste poslali generály za sebou. A čím víc generálů bude na dobru, tak budete méně měnit složení armady u generála. Pro ulehčení Vám můžu pořad Koňský hřbet, statečný a dřeváka. Mapky si koupíte u kupce za útržky mapek. Doporučuji si najít svoje dobro, které budete hrát stále do kola. Upravit si generály podle toho. Mám větší ztráty, ale je velký rozdíl, když musim čekat až se generál vrátí z útoku a nebo posílám pořád generály.






Aktivita na webu

Zdravím, tak si  dávám pauzu. Majitel stránek baanraw je aktivní a má i fórum. Já jsem chtěl hlavně udělat návod a to nejde. Nedovolili mi...