úterý 4. června 2019

Spolupráce jako základ

Díky spolupráci se dá podvádět ve hře. Někteří spolupráci považuji za podvod. Proto odmítaji a hraji si izolovaně. Pokud někdo hraje izolovaně, tak v 98 procent vždy skončí, protože je to fakt nuda.

Level 49 za 2 dny.
Začátečník dostane premiový den. Dostanech dva kusy. Pokud je hráč schopný a četl tohle, tak si sežene spolupracovníky a oni odehraji druhého zloděje a pozvou ho. A on získá zkušenosti během dvou dnů na level 48.
Tady je tabulko kolik potřebujete expů na další level. http://settlersonlinewiki.eu/en/guides/experience-and-rewards/
A tady jek kolik získáte za splnění questu, který získáte na dobru druhém zloději.
http://settlersonlinewiki.eu/en/quests/mini-quests/
Stačí jen 5-7 pozvánek na druhého zloděje a máte hned level 48. A od toho levelu bude velmi snadno hrát statečného krejčíka, protože získáte generálmajory a dělostřelce.

Suroviny na začátku
Ve starostově domě jsou listy. A první a druhém listu jsou suroviny, které nemaji skoro žádnou hodnotu. Důvod je ten, že je tu hodně hráčů, kteří už ty suroviny tolik nepotřebují a hromadí se jim ve skladě, tak se daji levně koupit nebo i dostat. Na začátku dostanete nějaké diamanty. Za 95 diamantů koupí šlechtičkou rezidenci, kterou prodáte v pohodě za 6000 minci. A za to nakoupít tolik suroviny, ze nebudete vědět. Nedoporučuji utrácet diamanty, ale pokud máte pocit, že je dostat suroviny je podvod, tak prostě je koupíte.

To jsou dva malé podvody, které vám umožní asi do 3 dnů mít level 48. Dobít ostrov Vám asi zabere 5 dní. Nemusíte sedět u PC nonstop. Hádám 2-3 hodiny denně během těch 3-5 dnů. Pokud nemáte tolik času, tak dobít ostrov zabere více dní. Pak už je na Vás kolik času prosedíte.

Aktivita na webu

Zdravím, tak si  dávám pauzu. Majitel stránek baanraw je aktivní a má i fórum. Já jsem chtěl hlavně udělat návod a to nejde. Nedovolili mi...