neděle 27. října 2019

Mít dýně i bez chození na dobra

Než začnete nakupovat doplnění, tak si promluvte se svým poradce, který Vám byl přidělen v cechu, ať neuděláte chybu, která Vás bude stát čas a suroviny.


Myslel jsem, že to všichni vědí, protože jim to šéfové cechů řekli, ale nováčkové se ptají. tak odpovím. Nemusíte chodit na dobra, abyste měli doplnění a získali tak snadno dýně. Stačí jen umět obchodovat.
Pokud jste to nevěděli, tak byste se měli ptát šéfů, proč Vám to neřekli. Proč jste jim nestáli za jednu zprávu. Naštestí to se děje jen pár v cechů, kde kašlou na nováčky. Tak k věci.

Obchodování vám umožní získat snadno dýně a nemusíte mít nic na prodej. Stačí požádat své šéfy, aby Vám půjčili stadionové svačinky pokud nemáte. Slušný cech je má pro případ v nouzi.

Nakupujte doplnění dýní.

V 27.10. se už dá nakupovat 2:1. Pokud použijete svačinku na vznešené hřitovy, tak získáte 4:1. Tak poku jste si vystavili pomocí obchodování 200 dýní za 100 doplnění a někdo to koupil, tak pomocí svačinky uděláte 400 dýní. Tak získáte 200 dýní.

Tak od začátku
Event končí 18.11., ale z dobra můžete získat doplnění jen do 11.11. Od 11.11-18.11. můžete jen dobrat ze hřitovů dýně.

 To znamená, že levně získáte doplnění asi od 26.10-10.11. 

 Budeme počítat, že je 28.10. Do konce první fáze zbývá 13 dní. A pak v druhé fázi použijete k těžbě 5 dní. Vaševznešené hřbitovy jsou skoro prázdné. Bězné a normální hřbitovy nebudu počítat, protože je tam nízka pordukce za čas a je škoda svačinek na ně.

Tak máte 18 dní. V přehledu ekonomiky zjístite, že za 12 hodin  se vyčerpá 51 doplnění ze hřbitovů. Tak 102 za den. a za 18 dní to je 1800. Tak můžete doplnit jednen vznešený hřbitov 612 doplnění

To znamená, že pokud jste neměli v  plánu chodit na dobrodružství a získávat tak doplnění, tak získáte díky nákupu doplnění 2:1 asi 3600 dýní. A to jen nakupujete doplněni a používáte svačinky. A zároveň získáte celkem 200 dýní za úspěch, že doplněníte hřitovy doplnění 400.

 Ve svém cechu se obraťte na svého přiděleného poradce nebo na šéfa cechu, aby Vám poradil jak využít hřitovy na plno a nepřijít zbytečně o dýně. A nenádat třeba  víc doplnění než je třeba.




Poradce Vám poradí jak si vydělat na Laboratoř a i na mladého blíženeckého generála a neprosedět u toho celý den a i můžete být nováček. Naučí Vás obchodovat a spolupracovat.






Co jsou stadionové svačinky?
To je bonus, který přidá o 300 procent víc.

Jsem stále napadan, že se nedaji sehnat doplnění 2:1. Musíte umět obchodovat. Základ je, že nesmíte koukat na trhu, ale dát nabídku. Ano možná budete čekat den nebo dva než se Vám to podaří. Dokonce budete muset vystavit 3krát denně. To je základ obchodování. Já to prostě vzdávám. To, že Vám to nejde neni můj problém. viz:


Kde má sehnat nováček svačinky? Přece v cechu. Na to je přece cech. Měl by usnadnit hráči hraní. Cech by mu měl půjčit.

Cena doplnění stále klesá. Pomalu, ale klesá.


Aktivita na webu

Zdravím, tak si  dávám pauzu. Majitel stránek baanraw je aktivní a má i fórum. Já jsem chtěl hlavně udělat návod a to nejde. Nedovolili mi...