neděle 10. listopadu 2019

Vánoce, vánoce

Vánoce se blíží. Pro malé a nízké levely jsou problémové, protože nemaji průzkumníky. A vánoce jsou o průzkumníkách nebo o obchodování. Proto to píšu předstihem, protože asi jinou možnost než obchodování nebudete mít.

Vysoké levely maji těch 30-60 průzkumníků. Asi 40 průzkumníků Vám za den přinese 800 dárků. Tak za 20 dní to je 16000 dárků. Seznam se pomalu rozšije, ale vysoké levely někdy neradi kupují santu a santovou a některé budovy. Tak nevyužijí celou nabídku a zůstává jim dost dárků. A za darky kupují suroviny,bonusy, mapky nebo ls.

A ted je čas, abyste se podívali na trh kdo vykupujce co. A během toho měsíce sehnat tyhle věci a pak je prodávat.

Co když budou to dělat všichni? Nebudou. Například radim všem malým hráčům, aby níčili tábory za mince nebo prodávali pozvánky na statečného.A stejně většina řekne, že je to hloupost a zbytečné. Tak i většina řekne, že je hlupost teď si udělat průzkum a nakupovat si suroviny a pak je prodávat o vánocích. Nebo dokonce napsat některým těm lidem a domluvit se, že jim to o vánocích prodáte.


Aktivita na webu

Zdravím, tak si  dávám pauzu. Majitel stránek baanraw je aktivní a má i fórum. Já jsem chtěl hlavně udělat návod a to nejde. Nedovolili mi...